Site logo
Omschrijving

In de decembermaand is het ultieme uitje in het weekend toch wel het bezoeken van een kerstmarkt. Sommigen gaan er zelfs helemaal voor naar Duitsland. Als je in deze maand op Curaçao bent hoef je niet te denken dat je dit leuke uitje een jaar moet overslaan. Ook dit jaar kun jij gewoon rondlopen op de kerstmarkten!

 

De kerstmarkten staan niet heel groot aangekondigd op billboards of op de radio. Je moet zelf dus even onderzoek waar en wanneer je er 1 kunt bezoeken, want voor je het weet heb je hem gemist. Op het Internet moet je dan intypen, kerstmarkten Curaçao en het desbetreffende jaartal erbij, dan zie je direct waar je welke kerstmarkt kunt vinden.

 

In 2022 waren er een aantal kerstmarkten. Bij verschillende landhuizen zoals Landhuis Vredenberg en Landhuis Chobolobo, maar ook de nieuwstraat in Punda stond vol met kraampjes en kerstgezelligheid. Tot slot waren er ook nog een paar resorts voor een avondje omgetoverd tot kerstmarkt. Zo kon je bij Livingstone in Jan Thiel rondom het zwembad lopen waar allemaal kraampjes waren en een band stond op te treden.

 

En ook al hou je niet van alle prullaria die er wordt verkocht op de kerstmarkt, dan is het alsnog de moeite waard om erheen te gaan, want er worden ook oliebollen verkocht.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!