Site logo

Met een enkeltje naar Curaçao! Kan dat?

Reizen naar Curaçao voor je stage met alleen een enkele reis is niet mogelijk! Als je gaat stage lopen op Curaçao dan dien je bij aankomst een bewijs van vertrek te kunnen overleggen. Dat kan zijn een retourticket of een enkele ticket naar een andere bestemming binnen de periode dat je aanwezig mag zijn op Curaçao. Bij een stage betreft dit de stageperiode welke je hebt afgesproken met je stagebedrijf in je stageovereenkomst. Als je er toch voor kiest om met een enkele reis (lees vliegticket) naar Curaçao te komen dan loop je het risico dat je met dezelfde vlucht terug te worden gestuurd of als je geluk hebt dan wordt je nog in de gelegenheid gesteld om ter plekke een ticket te kopen op het vliegveld. In sommige gevallen lijkt het logisch om een enkele reis te kopen wanneer je nog niet precies weet wanneer je weer vertrekt. Wellicht wil je na je stage op Curaçao nog wat langer blijven om vakantie te vieren of heb je plannen om door te reizen richting één van de andere Caribische eilanden. In beide gevallen raden wij je dan aan om:

 • of een flexibel ticket te kopen bij één van de vliegmaatschappijen;
 • of een goedkoop enkeltje aan te schaffen tussen Curaçao en een land naar keuze waarbij het niet erg is als je deze niet gebruikt.
 
Hoe en waar koop je een vliegticket: bekijk stagetips vliegtickets

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!