Site logo

Reisverzekering

Als je stage gaat lopen op Curaçao gaan wij er vanuit dat dit volledig probleemloos verloopt. Maar wat als je door onvoorziene omstandigheden toch eerder Curaçao moet verlaten. Sommige situaties zijn helaas niet te voorzien maar zorgen er wel voor dat je stageperiode verkort wordt. Om deze reden raden wij altijd aan om een goede reisverzekering voor studenten af te sluiten alvorens je naar Curaçao afreist. Naast dat het jammer is dat je je stage voortijdig af dient te breken komen hier ook nog financiële kosten bij kijken. Denk hierbij aan het niet zomaar op kunnen zeggen van je gehuurde studentenkamer, studio, appartement of vervoersmiddel. In bijna alle gevallen zitten hier opzegtermijnen aan verbonden. In sommige gevallen kan een reisverzekering dan uitkomst bieden en deze kosten dekken. De kans is groot dat je wellicht al beschikt over een doorlopende reisverzekering. Zo ja, neem dan contact op met je verzekeringsmaatschappij en leg daar je situatie voor. Geef aan dat je voor een x-aantal maanden gaat stage lopen op Curaçao en graag wil weten welke zaken wel of niet zijn gedekt indien je eerder naar huis zou moeten afreizen. Beschik je nog niet over een reisverzekering dan raden wij je ook aan de website van Oom Verzekeringen te bekijken. Zij hebben een speciaal pakket voor studenten welke stage gaan lopen in het buitenland.

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!