Site logo

Volkswagen Golf Studentenauto

Vanaf Ang. 650.00 per maand. Onze Volkswagen Golf studentenauto’s zijn al jaar en dag een vertrouwd beeld op het eiland. Met deze ‘betaalbare’ studentenauto kom je dagelijks betrouwbaar van A naar B en betaal je een zachte prijs voor je vervoer op Curaçao. Aan de auto zelf zitten verder geen fancy snufjes en sommige zijn leuk beschilderd. Dit type auto is niet diefstal gevoelig en mocht er, gezien de leeftijd een klein krasje op komen dan wordt er niet gelijk moeilijk gedaan. Kortom, ben jij op zoek naar één van de meest betaalbare studentenauto’s op het eiland dan is deze Volkswagen Golf wellicht een goede uitkomst voor jou!

Vanaf

Volkswagen Golf Studentenauto
Ang. 650
00
Per maand*
 • 1 - 2 maanden Ang. 750.00 per maand
 • 3 maanden Ang. 695.00 per maand
 • 4 + maanden Ang. 650.00 per maand
 • WA-verhuurverzekering
 • Inclusief belastingen
 • Vervangende auto bij pech
 • Borgsom € 750.00
 • Huren vanaf 18 jaar
 • Pechhulp overdag
Student

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!