Site logo

Kymco Agility Studentenscooter

Vanaf Ang. 395,- per maand. Ben je 18 maar beschik je nog niet over een rijbewijs en ga je wel stage lopen of werken op Curaçao? Dan is onze Kymco Agility scooter een goede optie voor jou! Met deze scooter kun je je betrouwbaar verplaatsen in Willemstad en daar omheen. De scooter is erg zuinig in het benzine verbruik en de huur is ook relatief goedkoper dan bij een studentenauto. Onze studentenscooter is van alle gemakken voorzien. De scooter beschikt over een rugsteun en een opbergplaats onder de stoel. Geen imitatie model maar een betrouwbare en goed rijdende scooter. Mocht je ooit pech krijgen met de scooter dan kunnen we je snel helpen. We hebben voldoende voorraad van onderdelen en / of je krijgt een vervangend vervoersmiddel. Is rijden met een scooter op Curaçao veilig? Lees ons blog over het veilig rijden met een scooter op Curaçao?

Vanaf

Kymco Agility Studentenscooter
Ang. 395
00
Per maand *
 • 1 - 2 maanden Ang. 495.00 per maand
 • 3 + maanden Ang. 395.00 per maand
 • WA-verhuurverzekering
 • Helm
 • Goedgekeurd kettingslot
 • Inclusief belastingen
 • Vervangende scooter bij pech
 • Borgsom € 250.00
 • Huren vanaf 18 jaar
 • Pechhulp
Student

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!