Site logo

Pops Place Curaçao

Aan het einde van de Caracasbaaiweg 394 ligt tussen het Spaanse water en de Caracasbaai Pops Place Curaçao. Een lokaal restaurant waar je zeker een keer me je huisgenoten of bezoek moet gaan eten. Het restaurant is in 2020 overgenomen en heet nu ‘Briso Del Mar’. Maar als je een lokaal persoon vraagt hoe het restaurant heet zullen de meesten het Pops Place noemen. Na de overname zijn ze naast de lokale gerechten ook luxere gerechten gaan serveren. Maar wil je typisch lokale gerechten proeven dan is dit een zeer goed en ook betaalbare optie. Op het terras aan de Caribische zee kijk je over de Caracasbaai. In de omgeving en op het strand is er altijd veel bedrijvigheid. Er zijn op het strand palapa’s waar de lokale familie vaak barbecueën. Het Caracasbaai strand is namelijk nog één van de weinige stranden in het Oostelijke gedeelte wat gratis en vrij toegankelijk is. Kortom: sla deze ervaring tijdens je stage niet over. Je gaat het er zeker leuk en lekker vinden! Ga naar Pops Place, Briso Del Mar.

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!