Site logo

Happy Hours tijdens je verblijf op Curaçao!

Happy Hours op Curaçao zijn de leukste feestjes op het eiland!

Alle drankjes zijn voor de helft van de prijs en dat is ideaal iemand iemand die van een feestje houdt. Op woensdag, vrijdag en zondag zijn de Happy Hours op het eiland. Na werk of stage kan je lekker genieten op het strand met een drankje erbij. Wat wil je nog meer?

De Happy Hours op Mambo Beach zijn vaak bij Madero, Bonita of Wet and Wild. Op Jan Thiel Beach is Zanzibar een populaire plek voor Happy Hour. Dit zijn allemaal tentjes gelegen aan het strand. Op deze locaties feest vieren zorgt voor een extra good vibe.

Let wel op dat je niet te laat vertrekt richting de Happy Hours. Als je laat aankomt bestaat er de kans dat je niet meer binnen komt. Het kan voorkomen dat je door werk of stage niet eerder weg kan.

Een goede manier om op de hoogte te blijven van de Happy Hours, is door de social media kanalen in de gaten te houden. Vaak posten de horecazaken een vermelding met de tijden in hun stories of als bericht. 

Hou ook de facebook pagina bij van PasaBon. Dit is een blad welke te vinden is in bijna alle horecazaken, supermarkten en andere winkels/openbare plaatsen. Hier staat alle informatie in over de evenementen van Curaçao waaronder ook de happy hours.  

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!