Site logo

Brabants & Curaçaos Carnaval Villa Telamon 8 & 43

‘Het leven is één groot feest, maar je moet zelf de slingers ophangen’ Door corona werd er dit jaar (2021), in tegenstellingen tot andere jaren, niet uitbundig carnaval gevierd op Curaçao. Behalve dan op de Telamonstraat, want daar trokken de bewoners hun meest foute outfit uit de kast voor een traditioneel, oer-Hollands carnavalsfeest. De dag begon om 11.00 uur in de ochtend met worstenbroodjes, tomatensoep en proostend met ons eerste biertje in de hand. Onder het genot van Brabantse carnavalsknallers trokken we een klein uur later met de bonte stoet van Villa Telamon 43 naar Villa Telamon 8. Hier was voor ons een hilarische poolparty georganiseerd. De mannen sprongen met jurk en al in het water, de frikandellen eetwedstrijd was een groot succes en nadat het Friethuis om vijf uur genoeg friet had bezorgd voor een heuse friettafel, trokken de bewoners van de Telamonstraat 43 zich voldaan terug voor nog een kleine after party. Het was een prachtige dag voor de Brabanders in huis, maar ook zeker voor ieder die nog niet eerder carnaval had gevierd. Bekijk hier de gezelligste studenten-/ jongerenhuizen van Curaçao

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!