Site logo

Playa Lagun

Playa Lagun is een wat kleiner strand in het noorden van het eiland vlak bij de plaats Lagun. Het strand bevindt zich in een kleine baai omgeven door hoge kliffen.

Tussen de rotsen bevinden zich kleine grotjes waar ook verschillende zeedieren schuilen. Het is een aantrekkelijke baai om te gaan snorkelen en te duiken vanwege het onderwaterleven. Naast de verschillende soorten zeedieren zoals vissen en en schildpadden zijn er ook veel leguanen.

Het strand is vrij rustig en niet zo toeristisch. Dit maakt het knus en een heerlijk strand om een dagje te relaxen.

Wanneer je de trap omhoog loopt kom je uit bij de Bahia Beach Bar. Hier kun je simpel maar lekker eten, en genieten van verschillende verkoelende drankjes onder het genot van een mooi uitzicht over de baai. Met name de cappuccino smoothie is een echte aanrader!

In de buurt van Playa Lagun zijn meerdere stranden te vinden, dus ook erg leuk om een dag te gaan ”Beach hoppen”. Onder andere Playa Jeremi, Kleine en Grote knip liggen in de buurt.

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!