Site logo

Cas Abou

Cas Abou staat bij veel mensen hoog op het lijstje van mooiste stranden op Curaçao. Het strand is gelegen tussen Westpunt en Willemstad in.

Het zand is parelwit en het water is helder blauw. Er liggen grote rotsen in het water aan de zijkant van de baai. Daarbij in de buurt is het leuk om te snorkelen. Er zijn verschillende soorten vissen te zien en wanneer je onder water gaat heb je met een beetje geluk een school van kleine vissen om je heen. Op het land kunnen er zomaar leguanen rond je strandbedje lopen.

Doordat de zeebodem veel uit wit zand bestaat is het ook heerlijk om te zwemmen. Wel kost het enigszins moeite om het water subtiel in te lopen doordat er eerst veel stenen en koraal liggen. Maar hoe meer je het water inloopt, hoe meer dit zand is.

Het strand is erg populair onder locals. Verder zit er een klein eettentje waar je iets simpels kunt eten of een verkoelend drankje kan halen. Echter mag je op dit strand ook gewoon je eigen eten meenemen. Dus een aanrader om zelf een koelbox vol lekkere dingen mee te nemen.

 

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!