Site logo

KiteSurfen op Curaçao

Kitesurfen op Curaçao wordt steeds populairder. Dus ben je al een fervent kitesurfen dan neem je gewoon je spullen mee om je hobby hier voort te zetten in de warme baaien van Curaçao. Wil je graag gedurende je stage op Curaçao leren kitesurfen dan meld je je aan bij Nix KiteSchool Curaçao. Aan de Sint Joris Baai leer je snel op eigen benen te staan en voeg je je toe aan gezellige kite-community van Curaçao. Ben je er zeker van dat je wil leren kiten dan is het raadzaam om al vanuit Nederland je eigen materialen mee te nemen. Op Curaçao zijn niet alle kite materialen voorradig en de verhuur is beperkt en/of redelijk kostbaar. Het hebben van je eigen materialen is uiteindelijk een must. Dus ga je stage lopen op Curaçao en ben je opzoek naar een spectaculaire watersport dan is wellicht dit een goede optie tijdens jouw verblijf op Curaçao!

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!