Site logo

Villa Telamon 8

Het studentenhuis met het mooiste uitzicht over Curaçao en de Caribische zee. Bij dit studentenhuis zijn studenten en jongwerkenden al meer dan tien jaar verzekerd van gezellige huisgenoten. Het complex is zeer ruim qua opzet waarbij de studio’s en kamers zijn verdeeld over een viertal gebouwen en twee verdiepingen. Hierdoor heb je naast de gezelligheid ook de mogelijkheid tot privacy. Gelegen in de mooie villawijk Vredenberg, met één van de grootste zwembaden op Curaçao is de Telamonstraat 8 een zeer populair studentenhuis om gedurende je stage te verblijven. 

Bij dit complex wonen voornamelijk studenten, stagiaires of jongwerkenden welke na hun studie een aantal maanden op Curaçao komen wonen. Iedereen arriveert veelal met dezelfde doelstellingen en staat open voor nieuwe contacten. Hierdoor zijn er alle vele vriendschappen bij de Telamonstraat 8 gesloten. Koken, uitgaan, naar het strand en activiteiten om het eiland te ontdekken worden vaak in groepsverband vanuit het studentenhuis georganiseerd.

Bij de Telamonstraat 8 beschikken wij over zeven studio’s en 30 kamers. De studio’s beschikken over een eigen badkamer en kitchenette. De huurders van de kamers delen een achttal badkamers en vier keukens welke onlangs zijn verbouwd. Daarnaast beschikt de Telamonstraat over een vijftal terrassen, barbecue ruimte en één van de grootste zwembaden bij studentenhuizen op Curaçao.  Hier kun je heerlijk afkoelen en met elkaar ontspannen na een leerzame stagedag of gezellige stapavond. Het voordeel van een zwembad bij je huis is dat je ook niet elke dag naar het ‘betaalde’ strand hoeft. Hiermee bespaar je behoorlijk wat kosten en maak je het thuis met elkaar gezellig. Het aantal kamers en studio’s lijkt wellicht veel maar het complex staat op een terrein van circa 2000 vierkante meter dus er is ruimte genoeg!

Qua veiligheid ligt de Telamonstraat 8 in de mooie villa wijk en is volledig ommuurd. Daarnaast zijn alle hoofdgebouwen voorzien van goed hang en sluitwerk en kan je gehuurde kamer of studio netjes worden afgesloten. Ook is het mogelijk om je auto of scooter op het af te sluiten terrein te parkeren. Als laatste beschikt de Telamonstraat 8 over een camera systeem en krijg je bij aankomst een duidelijke introductie over de do’s & don’ts van Curaçao. Schrijf je geheel vrijblijvend in via StageCuracao.com en kijk snel of er in jouw stageperiode nog ruimte is bij de Telamonstraat 8. 

Specificaties studentenhuis Telamonstraat 8
Type units

Bij de Telamonstraat 8 kun je diverse soorten kamers en studio’s huren. Alle kamers en studio’s worden gemeubileerd opgeleverd.

Prijzen (per maand)

De huurprijzen worden inclusief Ang. 100,- aan water en stroomverbruik aangeboden (Ang. 150,- indien verhuurd aan twee personen). Er is gratis internet en de algemene ruimtes worden twee keer per week schoongemaakt. Uiteraard spring je voor niets in het zwembad en maak je gratis gebruik van de gezamenlijke ruimtes en faciliteiten.  

Voordeelkamer: Ang. 695.00 (1p bed)
Reguliere kamer: Ang. 750.00 (1p bed)
Reguliere kamer: Ang. 795.00 (2p bed)
Zeezichtkamer: Ang. 800.00 (1p bed)
Zeezichtkamer: Ang. 845.00 (2p bed)
Grote kamer: Ang. 850.00 (2p bed – 1 persoon)
Grote kamer: Ang. 995.00 (2p bed – 2 personen) 
Reguliere studio: Ang. 960.00 (2p bed)
Grote studio: Ang. 1070.00 (2p bed – 1 persoon)
Grote studio: Ang. 1250.00 (2p bed – 2 personen)

Standaard inrichting

Alle kamers en studio’s zijn voorzien van een kledingkast, verlichting, bureau met stoel, nachtkastje, decoratie, gordijnen, prikbord en een ventilator. De studio’s beschikken tevens over een kitchenette met koeling en een privé badkamer. Onder prijzen kun je lezen of de unit is uitgerust met een één of tweepersoonsbed. 

Extra inrichting

Indien gewenst kunnen we op je kamer ook nog een privé koelkastje plaatsen voor Ang. 45,- per maand. Daarnaast is het zowel bij de studio’s als kamers (beperkt) mogelijk om airconditioning bij te boeken. De kosten hiervan bedragen Ang. 90,- per maand.

Gezamenlijke faciliteiten

Keukens: aanwezig (4) 
Koelkasten: aanwezig (8)
Badkamers: aanwezig (8)
Zwembad: aanwezig (1)
Barbecue: aanwezig (1)
Parkeerplaats: aanwezig (afsluitbaar)
Wasruimte: aanwezig (1)
Wasmachine: afwezig
Terrassen: aanwezig (5)
Balkon: aanwezig (1)
Internet: aanwezig

Extra services

Om je aankomst nog éénvoudig te laten verlopen bieden wij bij de Telamonstraat 8 de volgende handige diensten aan. Wederom niet verplicht maar wel handig! Bekijk voor de tarieven onze online winkel. De onderstaande extra diensten kun je bijbestellen via je huurovereenkomst. 

 • Simkaart (Direct bereikbaar bij aankomst)
 • Linnenpakket (Wij maken je bed op!)
 • Ophaaldienst (Wij pikken je op van het vliegveld)
 • Servies- & kookgereipakket (Je eigen schone set servies en kookgerei bij aankomst)
 • Schoonmaakpakket (Je eigen schoonmaak set voor je kamer of studio) 
Veiligheid

Om je een veilige leefomgeving te kunnen bieden krijg je allereerst bij aankomst een heldere uitleg over alle do’s and don’ts op Curaçao. Je kunt een studentenhuis nog zo goed beveiligen maar als je als huurder niet oplettend bent dan hebben deze veiligheidsmaatregelen geen nut. Buiten deze uitleg is de Telamonstraat 8 volledig omheind met daarbij ook de parkeerplaats. Daarnaast zijn zowel de hoofdgebouwen als je privévertrek voorzien van goed hang en sluitwerk en zijn alle deuren af te sluiten. Het complex is goed verlicht en we beschikken over paniek buttons bij noodgevallen. Daarnaast hebben wij camera’s geplaatst. Alle brandveiligheid preventiemaatregelen zijn ook getroffen en worden jaarlijks gecontroleerd.

Waarom kies je voor de Telamonstraat 8
 • Direct na aankomst beland je in een leuke club aan jongeren om Curaçao mee te gaan ontdekken;
 • Vanaf je kamer, studio of de terrassen heb je een fantastisch uitzicht over Curaçao en de Caribische zee;
 • Je springt wanneer je maar wil in één van de grootste zwembaden op Curaçao bij een studentenhuis;
 • Op de sporadische koude dagen kun je ook warm douchen;
 • Bij problemen heb je de beheerders als aanspreekpunt welke je snel kunnen helpen;
 • Qua ligging is de Telamonstraat 8 één van meest centrale jongeren accommodaties op Curaçao.

Vraag, reageer en/of draag bij!

Opmerking toevoegen

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!