Site logo

Caracasbaaiweg 394 Studentenhuis

Het studentenhuis met uitzicht op het Spaanse water in de groene wijk Janthiel. De Caracasbaaiweg 394 is reeds meerdere jaren zeer populair onder jongeren en stagiaires welke stage gaan lopen in de regio van Janthiel. Grote werkgevers zoals horecazaken, resorts en hotels zijn in deze regio te vinden waardoor er ook huisvesting voor jongeren nodig is. Reeds meer dan vijf jaar huisvesten wij aan de Caracasbaaiweg 394 veel gezellige studenten en jongwerkenden. 

De accommodatie aan de Caracasbaaiweg 394 beschikt over kamers, kamers met een privé badkamer, studio’s en appartementen. Op deze wijze is er voor iedereen een passend plekje te vinden. 

Vanaf het hoofdterras met zwembad kijk je over de wijken Janthiel, Brakkeput Abou en het Spaanse water heen. Een fantastisch uitzicht waar je met je huisgenoten gezellige dagen en avonden gaat beleven. Qua veiligheid is het gehele complex omheind en kunnen de hoofdgebouwen afzonderlijk van elkaar afgesloten worden. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om je privé vertrek af te sluiten. Parkeren van zowel auto’s als scooters kan op het af te sluiten terrein. Kortom: ga je stagelopen in de regio van Janthiel dan is het studentenhuis/jongerencomplex aan de Caracasbaaiweg 394 een goede en gezellige woonoptie voor jouw!

Specificaties Caracasbaaiweg 394
Type units

Bij de Caracasbaaiweg 394 kun je diverse soorten kamers, studio’s en appartementen huren. Alle kamers en studio’s worden gemeubileerd opgeleverd.

Prijzen (per maand)

De huurprijzen worden exclusief water en stroom en inclusief internet, gebruik zwembad en een wekelijkse schoonmaak van de algemene ruimtes aangeboden. 

Reguliere kamer: Ang. 625.00 (1p bed)
Grote kamer: Ang. 675.00 (2p bed)
Kamer met badkamer: Ang. 775.00 (2p bed)
Reguliere studio’s: Ang. 825.00 (2p bed)
Grote studio’s: Ang. 895.00 (2p bed)
Appartementen: Ang. 995.00 (2p bed)
Appartementen: Ang. 1095.00 (2p bed – 2 gasten)

Inrichting

Alle kamers en studio’s zijn voorzien van een kledingkast, verlichting, bureau met stoel, nachtkastje, decoratie, gordijnen, prikboard en een ventilator. De studio’s en appartementen beschikken tevens over een kitchenette met koeling en een privé badkamer. Onder prijzen kun je lezen of de unit is uitgerust met een één of tweepersoonsbed. 

Gezamenlijke faciliteiten

Keukens: aanwezig (1) 
Koelkasten: aanwezig (2)
Badkamers: aanwezig (1)
Zwembad: aanwezig (1)
Barbecue: afwezig 
Parkeerplaats: aanwezig (afsluitbaar)
Wasmachine: afwezig
Terrassen: aanwezig (5)
Balkon: aanwezig (5)
Internet: aanwezig

Extra diensten & faciliteiten

Naast de reguliere prijzen voor de verhuur van de accommodaties bieden wij ook nog handige diensten aan om je aankomst nog éénvoudiger te laten verlopen. Alle diensten staan uitgebreid omschreven in de huurovereenkomst waar je deze voor afname ook kunt selecteren. Uiteraard niet verplicht maar wel handig!

Airconditioning: Ang. 40.00 (per maand)
Privé koeling: Ang. 45 (per maand)
Transfer vliegveld: €27.50/€40.00 (éénmalig)
Simkaart: € 37.50 (éénmalig incl. Ang. 20 beltegoed)
Linnengoedpakket: € 65.00 (éénmalig)

Veiligheid

Om je een veilige leefomgeving te kunnen bieden krijg je allereerst bij aankomst een heldere uitleg over alle do’s and don’ts op Curaçao. Je kunt een studentenhuis nog zo goed beveiligen maar als je als huurder niet oplettend bent dan hebben deze veiligheidsmaatregelen geen nut. Buiten deze uitleg is de Caracasbaaiweg 394 volledig omheind met daarin ook de parkeerplaats. Daarnaast zijn zowel de hoofdgebouwen als je privévertrek voorzien van goed hang en sluitwerk en zijn alle deuren af te sluiten. Het complex is tevens goed verlicht. Alle brandveiligheid preventiemaatregelen zijn ook getroffen en worden jaarlijks gecontroleerd.

 

Waarom kies je voor de Caracasbaaiweg 394.
 • Je gaat stagelopen of werken in de regio van Janthiel en wil graag dicht bij je werkgever woonachtig zijn;
 • Vanaf je kamer, studio of de terrassen heb je een fantastisch uitzicht over Curaçao en het Spaanse water;
 • Je springt wanneer je maar wil in één van de grootste zwembaden op Curaçao bij een studentenhuis;
 • Bij problemen heb je de beheerders als aanspreekpunt welke je snel kunnen helpen;
 • Na aankomst heb je gelijk een leuke club jongeren om je heen om Curaçao mee te gaan ontdekken; 
 • Je hebt behoefte aan gezelligheid maar ook aan privacy. Door de ruime opzet van het studentenhuis kan aan beide wensen worden voldaan;
 • Let op: wij raden wel aan als je bij de Caracasbaaiweg 394 gaat wonen je iets van vervoer gaat regelen. Het openbaar vervoer in deze regio is minder goed geregeld. 

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!