Site logo

Boottocht

Rond de klok van 12:00 op zaterdagmiddag vertrok er vanaf de Caracasbaaiweg een fantastische boot met wel zo’n 35 studenten van Villa Telamon 8. Naast studenten was de boot gevuld met muziekboxen, eten en drinken.

Het is geen gewone boot maar een ”private Yacht”. Dit betekent dat je zelf kan invullen waar je heen vaart. De studenten hebben er voor gekozen om naar Fuik te varen. Met als reden dat hier vaak meerdere boten zijn en dat veel gezelligheid met zich meebrengt. Ook wordt Fuik gezien als een goede plek om met de boot te chillen. Van Caracasbaai naar Fuik was zo’n halfuurtje varen.

Naast de Yacht zelf waren er ook twee kajakken en een tube mee. Een tube is een soort bank die je achter een boot kan vastmaken en dan met snelheid over het water kan slepen. Zo kom je er nog eens achter dat jongens ook heel hard kunnen gillen.

Ondanks dat er wat regen is gevallen mocht dat de pret niet drukken. Om 18:00 kwam de groep weer aan bij de Caracasbaaiweg en kon je zien dat iedereen zich ontzettend had vermaakt.

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!