Site logo

Blue Curaçao likeur destilleerderij

Alles te weten komen over de echte Curaçao likeur? Breng dan een bezoekje aan Landhuis Chobolobo. Het landhuis is te vinden in de wijk Salina bij de Elias, R. A. Moreno Boulevard.

Landhuis Chobolobo is de enige destilleerderij die de echte Curaçao likeur maakt. Het werk wordt grotendeels met de hand gedaan, zowel het schillen van de vruchten als het plakken van de etiketten.

Met een tour gids krijg je een rondleiding door de destilleerderij en worden alle ins en outs vertelt, van de geschiedenis tot aan het productieproces. Tijdens de tour krijg je ook de kans om de Blue Curacao likeur en de andere likeur variaties te proeven.

Er zijn verschillende tours te boeken en er is ook een mogelijkheid voor een cocktailworkshop. Afhankelijk van welke tour je boekt zitten er 1 of 2 cocktails inbegrepen.

De tour duurt ongeveer 45 à 60 minuten. Verder kan je bij de cocktailbar genieten van verschillende cocktails met de Curacao likeuren. Bij de uitgang zit nog een shop waar je de likeuren en andere souvenirs kunt kopen.

Let wel op dat het landhuis zaterdag en zondag gesloten is. Op doordeweekse dagen zijn ze van 9:00 tot 17:00 geopend. De tours starten om 9:00, 10:00, 11:00, 13:00, 14:00 en 15:00.

Vraag, reageer en/of draag bij!

 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Opmerking toevoegen

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!