Site logo
Artikel

Niet bij alle accommodaties op Curaçao is een wasmachine aanwezig. Dit lijkt in eerste instantie wellicht niet logisch totdat je ontdekt dat je op vele plaatsen voor een betaalbaar bedrag je was kan laten doen! Op Curaçao zijn in alle wijken vaak meerdere wasserettes aanwezig. In de ochtend breng je de was en in de avond kun je dit weer heerlijke gewassen en gestreken ophalen. In het onderstaande overzicht tref je een aantal van deze wasserettes aan:

Diamond

Diamond: Bij Diamond heb je de service dat je was ’s ochtends wordt opgehaald en dezelfde dag weer gewassen, gedroogd én opgevouwen wordt teruggebracht! Je kan Diamond appen wanneer het tijd is voor de was en binnen een dag komt ze het thuis ophalen! De kosten voor het ophalen en brengen zijn 5 gulden en per kilo kost je was 4 gulden.

Telefoonnummer: +5999 523 9792

Het washok

Het washok: Aan de Caracasbaai 240 zit het Washok, die geopend is van 8.00 tot 17.00. Je kunt hier je was brengen en voor een betaalbare prijs wordt het gewassen, gedroogd en gevouwen. Na 1 tot 2 dagen kun je je schone was weer ophalen!

Laundromat

Deze wasserette is één van de goedkoopste opties op Curacao. Neem je wasmand mee en stop je was in een van de grote wasmachines, die binnen een half uur klaar zijn. Er zijn ook grote drogers beschikbaar waarin je je kleding kunt drogen. Tijdens het wachten tot je was klaar is kun je gebruik maken van de gratis wifi of even shoppen in La Curacao die tegenover Laundromat zit.

Adres Laundromat: Roodeweg 11
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 en zondag van 10.00-15.00

Informatie
 • Soort artikel
  Huisvesting
 • Bron
  Bestemming Curaçao
 • Datum
  2022-11-09
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!