Site logo
Artikel

KLM vliegt sinds jaar en dag al dagelijks van Amsterdam naar Curaçao en retour. Sterker nog de eerste trans-Atlantische vlucht was in 1934. Dit was de eerste rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Curaçao. Dit vliegtuig, genaamd ‘Snip’ is nog steeds te bewonderen in het Curaçaosch museum.

Boeken en flexibel ticket

Via de site of reisbureaus boek je eenvoudig een vliegticket bij KLM. Indien je nog niet 100% weet wanneer je van je stage op Curaçao terug gaat komen dan kun je bij KLM tegen bijbetaling een flexibel ticket kopen. Je kunt dan kosteloos je ticket qua vertrekdatum eenvoudig wijzigen. Koop geen enkeltje want daarmee kun je in de problemen komen bij aankomst op Curaçao. Een stagiair welke arriveert op Curaçao dient in het bezit te zijn van een ‘bewijs van vertrek’. Lees hiervoor het artikel ‘Met een enkeltje naar Curaçao! Kan dat?’.

KLM Werelddeal weken

De kans is groot dat je drie á vier maanden van te voren al weet dat je stage gaat lopen op Curaçao. Hou om deze reden de aanbiedingen goed in de gaten. Vooral bij de KLM kun je aan een betaalbare ticket komen als je de KLM Wereld Deal weken in de gaten houdt. Deze vinden twee maal per jaar plaats en in deze periode kun je voordelig vliegtickets aanschaffen. Om geen deals te missen schrijf je je gratis in voor de KLM nieuwsbrief.

Vliegtickets bij KLM boeken

Wil je voor je stage op Curaçao een vliegticket boeken bij de KLM klik dan op de onderstaande link om naar de boekingspagina van de KLM website te gaan.

Informatie
 • Soort artikel
  Vliegtickets
 • Bron
  Bestemming Curaçao
 • Datum
  2019-09-22
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!