Site logo
Artikel

Het studentenhuis met het mooiste uitzicht over Curaçao en de Caribische zee. Bij dit studentenhuis zijn studenten en jongwerkenden al meer dan tien jaar verzekerd van gezellige huisgenoten. Het complex is zeer ruim qua opzet waarbij de studio's en kamers zijn verdeeld over een viertal gebouwen en twee verdiepingen. Hierdoor heb je naast de gezelligheid ook de mogelijkheid tot privacy. Gelegen in de mooie villawijk Vredenberg, met één van de grootste zwembaden op Curaçao is de Telamonstraat 8 een zeer populair studentenhuis om gedurende je stage te verblijven.

Bij dit complex wonen voornamelijk studenten, stagiaires of jongwerkenden welke na hun studie een aantal maanden op Curaçao komen wonen. Iedereen arriveert veelal met dezelfde doelstellingen en staat open voor nieuwe contacten. Hierdoor zijn er alle vele vriendschappen bij de Telamonstraat 8 gesloten. Koken, uitgaan, naar het strand en activiteiten om het eiland te ontdekken worden vaak in groepsverband vanuit het studentenhuis georganiseerd.

Bij de Telamonstraat 8 beschikken wij over zeven studio's en 30 kamers. De studio's beschikken over een eigen badkamer en kitchenette. De huurders van de kamers delen een achttal badkamers en vier keukens welke onlangs zijn verbouwd. Daarnaast beschikt de Telamonstraat over een vijftal terrassen, barbecue ruimte en één van de grootste zwembaden bij studentenhuizen op Curaçao.  Hier kun je heerlijk afkoelen en met elkaar ontspannen na een leerzame stagedag of gezellige stapavond. Het voordeel van een zwembad bij je huis is dat je ook niet elke dag naar het 'betaalde' strand hoeft. Hiermee bespaar je behoorlijk wat kosten en maak je het thuis met elkaar gezellig. Het aantal kamers en studio's lijkt wellicht veel maar het complex staat op een terrein van circa 2000 vierkante meter dus er is ruimte genoeg!

Qua veiligheid ligt de Telamonstraat 8 in de mooie villa wijk en is volledig ommuurd. Daarnaast zijn alle hoofdgebouwen voorzien van goed hang en sluitwerk en kan je gehuurde kamer of studio netjes worden afgesloten. Ook is het mogelijk om je auto of scooter op het af te sluiten terrein te parkeren. Als laatste beschikt de Telamonstraat 8 over een camera systeem en krijg je bij aankomst een duidelijke introductie over de do's & don'ts van Curaçao. Schrijf je geheel vrijblijvend in via StageCuracao.com en kijk snel of er in jouw stageperiode nog ruimte is bij de Telamonstraat 8.

Informatie
 • Soort artikel
  Huisvesting
 • Bron
  Kamers op Curaçao
 • Datum
  2019-10-19
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!