Site logo
Artikel

Er zijn legio aan websites welke goedkope tickets aanbieden naar Curaçao. Deze bedrijven maken deals met de reguliere maatschappijen waarbij ze tickets opkopen of last minutes ticket aanbieden. Via deze websites kun je ook vaak betaalbare tickets vinden voor de vlucht naar je stage op Curaçao.

Goedkoop maar minder service

Deze boeking sites van vliegtickets zijn 99% gefocust op het aanbieden van de goedkoopste ticket naar je stage bestemming. Het kan dus zo zijn dat als je via een dergelijke boekingssite boekt dat je in het zelfde vliegtuig zit als je mede stagegenoot maar een gunstiger tarief hebt betaald. Dit is natuurlijk het mooie aan een dergelijk vliegticket. Maar hou er wel rekening mee dat in sommige gevallen bij het eventueel omboeken, vertragingen of andere zaken je minder service ontvangt dan wanneer je direct boekt bij de vliegmaatschappij. De maatschappij met welke je vliegt zal je in dergelijke situaties doorverwijzen naar de algemene voorwaarden van de boekingssite waar je je ticket hebt gekocht. Je kunt dan verder geen aanspraak maken op de voorwaarden van de maatschappij. Let er daarnaast ook goed op welke basis voorzieningen er bij je gekochte ticket zit. Denk hierbij aan verzekeringen, bagageruimte, maaltijden en dergelijke.

Rechtstreeks of met tussenlanding

Vind je een ticket welke zo goedkoop is dat je het bijna niet kunt geloven? Kijk dan goed naar het aantal vlieguren en tussenlandingen. In sommige gevallen kun je heel goedkoop vliegen maar ben je wel 32 uur onderweg en heb je 4 tussenlandingen. Als je pech hebt moet je dan een hotel boeken en dan is de totaalprijs  van je reis ook niet goedkoper. Reistijd en tussenlandingen worden aangegeven in de zoekresultaten.

Notificaties vliegtickets

Een erg handige feature welke de meeste boeking websites van tickets gebruiken is de notificatie. Meld je vrijblijvend aan op een dergelijke website. Maak een notificatie aan waarbij je aangeeft van welke tot welke periode je een ticket nodig hebt en sla dit op. Vervolgens ontvang je periodiek een mail wanneer er een aanbieding is. Op deze wijze krijg je automatisch de meest gunstige ticketprijzen binnen.

Overzicht boeking sites vliegtickets

 • Cheaptickets.com
 • Cheaptickets.nl
 • Expedia.nl
 • Supersaver.nl
 • Kiwi.com
 • Kayak.nl

Enkele reis naar Curaçao

Als je op Curaçao arriveert moet je over een 'bewijs van vertrek' beschikken. Dit is een retourticket of een ticket naar een andere bestemming. Met een enkeltje wordt je niet toegelaten op Curaçao en loop je het risico met dezelfde vlucht terug te worden gestuurd. Lees hierover het artikel 'Met een enkeltje naar Curaçao! Mag dat?'.

Informatie
 • Soort artikel
  Vliegtickets
 • Bron
  Bestemming Curaçao
 • Datum
  2020-02-12
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!