Site logo
Artikel

Je arriveert voor je stage of werk op Curaçao en wil pinnen. Maar je pinpas werkt in geen enkele betaalautomaat of ATM.

Hoe kan dat?

De kans is groot dat dit komt omdat je je pas niet hebt geactiveerd voor de regio waarin je je bevindt. Standaard kun je met je pas alleen binnen Europa pinnen. Dit stelt de bank zo in om skimming tegen te gaan.

Hoe activeer ik mijn pinpas

Vertrek je voor je stage naar Curaçao dan activeer je ook de regio Zuid-Amerika om op Curaçao gebruik te kunnen maken van je pinpas. Je kunt dit over het algemeen zeer eenvoudig zelf regelen via je internetbankieren.

Tip om niet zonder geld te komen zitten

Doe dit 24-uur van te voren voordat je vertrekt en neem voor de zekerheid ook nog wat cash dollars mee zodat je niet zonder geld komt te zitten bij aankomst.

Informatie
 • Soort artikel
  Financien
 • Bron
  Bestemming Curaçao
 • Datum
  2021-02-17
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!