Site logo
Artikel

Het studentenhuis met uitzicht op het Spaanse water in de groene wijk Janthiel. De Caracasbaaiweg 394 is reeds meerdere jaren zeer populair onder jongeren en stagiaires welke stage gaan lopen in de regio van Janthiel. Grote werkgevers zoals horecazaken, resorts en hotels zijn in deze regio te vinden waardoor er ook huisvesting voor jongeren nodig is. Reeds meer dan vijf jaar huisvesten wij aan de Caracasbaaiweg 394 veel gezellige studenten en jongwerkenden.

De accommodatie aan de Caracasbaaiweg 394 beschikt over kamers, kamers met een privé badkamer, studio's en appartementen. Op deze wijze is er voor iedereen een passend plekje te vinden.

Vanaf het hoofdterras met zwembad kijk je over de wijken Janthiel, Brakkeput Abou en het Spaanse water heen. Een fantastisch uitzicht waar je met je huisgenoten gezellige dagen en avonden gaat beleven. Qua veiligheid is het gehele complex omheind en kunnen de hoofdgebouwen afzonderlijk van elkaar afgesloten worden. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om je privé vertrek af te sluiten. Parkeren van zowel auto's als scooters kan op het af te sluiten terrein. Kortom: ga je stagelopen in de regio van Janthiel dan is het studentenhuis/jongerencomplex aan de Caracasbaaiweg 394 een goede en gezellige woonoptie voor jouw!

Klik op de onderstaande link om je vrijblijvend in te schrijven:

https://www.stagecuracao.com/stagiaires/inschrijven-stagiaires/

Informatie
 • Soort artikel
  Huisvesting
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!