Site logo
Artikel

Op Curaçao is het heet! Daarom is er niets lekkerder dan een verkoelend drankje. Één van de polulaire dranken onder de Curaçaoënaars is Awa di Lamunchi. Dat is een koud water, gemixt met limoensap en suiker. Het lest je dorst, is fris door de limoen en je krijgt energie van de suiker. Het is belangrijk om tijdens je stage in het warme klimaat van uracao goed te drinken. Dit drankje is ook eenvoudig zelf te maken en te bewaren in je koelkast van je studentenhuis. Hierdoor heb je altijd een heerlijke verfrissing in de beurt.  Hoe maak je Awa di Lamunchi? Voeg het onderstaande producten bij elkaar in een karaf, goed roeren en vervolgens koud laten worden in de koelkast. Cheers...!

Recept

 • 1 liter water;
 • sap van 3 limoenen;
 • 100 gram suiker.
Informatie
 • Soort artikel
  Voeding
 • Bron
  Bestemming Curaçao
 • Datum
  2020-08-23
Voeg hier je opmerking toe

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!