Site logo
Artikel

Hou er rekening mee dat je aansprakelijkheidsverzekering in Nederland niet of niet de gehele periode tijdens je stage op Curaçao schades aan derden dekt.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het kan ons allemaal wel een keer overkomen. Je brengt per ongeluk schade toe aan een persoon of zijn/haar persoonlijke bezittingen. Geeft niets, maar het is wel zeer verstandig om hiervoor verzekerd te zijn. Omdat je nu voor een langere periode naar Curaçao vertrekt kan het zijn dat je aansprakelijkheidsverzekering in Nederland niet de schades dekt op Curaçao. Wij raden je aan om contact op te nemen met je huidige verzekeraar en het volgende te controleren:  

Tips om te overleggen met je huidige aansprakelijkheidsverzekeraar

 • Vraag of je aansprakelijkheidsverzekering de gehele periode nog dekt of dat je je hiervoor aanvullend dient te verzekeren;
 • Bekijk wat de kosten zijn van een aansprakelijkheidsverzekering van een verzekeraar welke is gespecialiseerd in buitenlandse verzekeringen zoals Oom verzekeringen;
 • Vergelijk de prijzen en dekkingsgraden van de verschillende aanbieders en maak hierin je keuze.
Informatie
 • Soort artikel
  Verzekeringen
 • Bron
  Bestemming Curaçao
 • Datum
  2023-04-28
 • Nog geen opmerkingen. Ben jij de eerste?
 • Voeg hier je opmerking toe

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!