Site logo
Omschrijving

Twee uur lang met puppy’s knuffelen, wie wil dat nou niet? Dat kun je doen bij Rescue Paws Centre. Dit is een foundation die zich in zet voor alle honden op het eiland, op het gebied van opvang, adoptie, sterilisatie, hulp op locatie, informatievoorziening en educatie. Rescue Paws Curaçao opent elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 haar deuren voor bezoekers die de viervoeters even flink willen verwennen! Op deze dagen kan je met de puppy’s knuffelen, de honden uitlaten en nog veel meer!

De opvanglocatie bestaat uit een grote ren waar honden vrij kunnen bewegen. Er is een ren voor jongere honden en eentje voor volwassen honden. Daarnaast zijn er aparte plekken voor puppy’s en honden die extra zorg nodig hebben, medisch of sociaal.

Rescue Paws heeft al een positief verschil kunnen maken in meer dan 1000 honden levens!

Je kunt Rescue Paws Centre helpen door Foster te worden (tijdelijk thuis, voordat ze naar hun ‘forever homes’ gaan), honden/puppy’s begeleiden tijdens je vlucht naar Nederland of natuurlijk zelf een puppy of hond adopteren! Bekijk hier de website voor meer informatie.

Specificaties
 • Soort
  Tours met dieren
 • Activiteitsduur
  45 min
 • Minimum aantal
  1 persoon
 • Reserveren
  Niet nodig
Niet beschikbaar
Openingstijden voor vandaag niet beschikbaar
 • Maandag

  N/A

 • Dinsdag

  N/A

 • Woensdag

  N/A

 • Donderdag

  N/A

 • Vrijdag

  10:00 - 12:00

 • Zaterdag

  10:00 - 12:00

 • Zondag

  10:00 - 12:00

 • 18/07/2024 03:15 lokale tijd

  Checklist Curaçao!

  Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

  Under construction - Planning: 5 mei 2023

  Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

  Vrijwilligerswerk Curaçao!

  Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

  Vervoer Curaçao

  Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

  Horecawerk Curaçao!

  Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

  Stagelopen op Curaçao

  Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

  Vergunning Curacao

  Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

  Huisvesting op Curaçao!

  Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

  Logo-Kamers op Curacao-Geel

  Curaçao beleef je met elkaar!

  Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!