Site logo

Westpunt

Wat is er allemaal te beleven in deze regio?

Ontdek hier alles over de regio Westpunt

Westpunt is een mooie en afgelegen regio gelegen op de noordwestelijke punt van het Caribische eiland Curaçao. Bekend om zijn schilderachtige stranden en kristalheldere wateren, is Westpunt geliefd bij zowel de lokale bevolking als toeristen. Bezoekers kunnen de vele natuurlijke wonderen van de regio verkennen, waaronder het Shete Boka National Park, waar ruwe golven tegen rotsformaties slaan en zeeschildpadden kunnen worden gespot terwijl ze zich naar de kust begeven. Naast het adembenemende landschap biedt Westpunt ook een scala aan leuke activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Van snorkelen en duiken tot wandelen en vissen, er is voor ieder wat wils in deze rustige en vredige regio. Bezoekers kunnen ook genieten van heerlijke lokale gerechten en de authentieke Caribische cultuur ervaren. Of je nu avontuur zoekt of gewoon wilt ontspannen in het paradijs, Westpunt is de perfecte bestemming voor jouw volgende tropische uitje.

Via onze pagina met de verschillende regio’s van Curaçao ontdek je alles wat er in een specifiek gebied te beleven is. Combineer dit en beleef meer.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!