Site logo

Sint Jorisbaai

Wat is er allemaal te beleven in deze regio?

Ontdek wat er allemaal te doen is in de sportieve en ruige omgeving van Sint Joris.

Welkom bij Sint Jorisbaai, een prachtige regio van Curaçao die bezoekers een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning biedt. Dit verborgen juweeltje heeft kristalheldere wateren, prachtige stranden en ruig terrein. Bezoekers kunnen uitkijken naar een scala aan activiteiten die aan alle smaken voldoen.

Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, zijn er volop opties zoals ATV-tours of wandelen door de verschillende natuurpaden. U kunt ook genieten van kite surfen, kajakken of snorkelen in de kalme wateren van de baai. Als ontspanning meer uw stijl is, kunt u gewoon op het strand loungen, een duik nemen in het verfrissende water of genieten van een rustige picknick.

Sint Jorisbaai is ook de thuisbasis van een scala aan restaurants die heerlijke lokale gerechten aanbieden. Of u nu op zoek bent naar informeel dineren of dineren in een chique setting, er is een restaurant dat aan uw behoeften voldoet.

Samenvattend, Sint Jorisbaai op Curaçao is een paradijs voor diegenen die de drukte willen ontvluchten en terug willen naar de natuur. Deze regio biedt avontuur, ontspanning en prachtige landschappen, zodat er voor iedereen iets te genieten is.

Via onze pagina met de verschillende regio’s van Curaçao ontdek je alles wat er in een specifiek gebied te beleven is. Combineer dit en beleef meer.

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!