Site logo

Ontdek Curaçao

Wat is er allemaal te beleven op Curaçao...?

Ontdek de veelzijdigheid en beleef meer tijdens je verblijf op Curaçao

Van de bekende toeristische attracties, stranden, restaurants en bezienswaardigheden tot de ‘hidden gems’ en ‘must do’ activiteiten van Curaçao. Tijdens je verblijf op Curaçao wil je natuurlijk ook het eiland zoveel mogelijk gaan verkennen. Met onze tips en die van je voorgangers denken wij je inspiratie te geven om zoveel mogelijk van Curaçao te zien, te voelen, te proeven en te beleven. Creëer je eigen bucket list!

Er is zoveel te beleven op Curaçao dat je dit nooit allemaal gaat onthouden. Maak een account aan en sla je meest favoriete plaatsen op voor jouw verblijf op Curaçao.

Weet jij welke regio’s je graag wil gaan ontdekken op Curaçao? Bekijk dan per gebied of via de kaart wat er te doen is en mis niets!

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!