Site logo

Minor en studie

Volg een leerzame minor, studie of cursus op Curaçao...!

Tips en adviezen over het volgen van een minor op Curaçao.

Curaçao is zeer geschikt voor het volgen van jouw minor. Naast de kennis welke je opdoet vanuit je gekozen minor ben je automatisch ook bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Door een Minor te volgen op Curaçao leer je gaandeweg hoe het is om voor jezelf te zorgen in het buitenland. Te wonen met andere NL studenten of jongwerkenden en ontwikkel je jezelf op alle fronten om zelfstandiger in het leven te staan. Lees de volgende artikelen wanneer jij een minor wil gaan volgen op Curaçao

Waarom in Nederland een minor volgen als het ook in de Caribbean kan? Op Curaçao worden diverse leerzame minors aangeboden. Bekijk de mogelijkheden en wij helpen je met de rest…!

Curaçao & Minors

Artikelen over het volgen van een minor op Curaçao ...!

Checklist Curaçao!

Wat moet je allemaal regelen wanneer je afreist naar Curaçao voor je stage, studie of werk. Om helemaal niets te vergeten hebben wij  hiervoor een checklist opgesteld. Download deze en vink stap voor stap alle punten af.

Under construction - Planning: 5 mei 2023

Logo-Vrijwilligerswerk-Curacao-Groen-Witte-Rand-summer-green_

Vrijwilligerswerk Curaçao!

Help mee aan één of meerdere goede doelen tijdens je verblijf op Curaçao en maak het verschil voor mens, dier of de natuur.

Vervoer Curaçao

Ben jij nog op zoek naar een betrouwbaar vervoersmiddel op Curaçao? Huur dan je scooter of auto via Vervoer Curaçao en ontdek het eiland op je eigen tempo!

Horecawerk Curaçao!

Lijkt het jou leuk om een periode op Curaçao in de horeca te komen werken? Neem dan snel een kijkje op Horecawerk Curaçao en vind jouw ideale horecabaan op Curaçao!

Stagelopen op Curaçao

Ben jij op zoek naar een leerzame stage of afstudeeropdracht op Curaçao? Bezoek dan onze website van Stage Curaçao en vind je meest ideale stagebedrijf!

Vergunning Curacao

Wil jij komen werken, stagelopen of wonen op Curaçao? Dan begeleiden wij je eenvoudig en betaalbaar met het regelen van je verplichte vergunningen.

Huisvesting op Curaçao!

Ben jij op zoek naar een kamer, studio, appartement, woonhuis of villa op Curaçao? Kijk dan eens naar het portfolio van goed onderhouden accommodaties op Huisvesting Curaçao.

Logo-Kamers op Curacao-Geel

Curaçao beleef je met elkaar!

Ben jij als stagiair, student, jongwerkend of reiziger opzoek naar veilige, schone maar vooral gezellige huisvesting? Bekijk dan de jongerenvilla’s / studentenhuizen van Kamers op Curaçao!